Vorige Artikel 25 van 26 Volgende

Weleda Tandpasta voor Kinderen (3-pack)

€ 14,95 (inclusief 21% BTW)

Weleda’s Kindertandpasta is speciaal voor kinderen ontwikkeld en is afgestemd op de natuurlijke verzorging van de melktanden en de harmonisering van de mondflora van het kleine kind. De tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen die de gezondheid niet belasten als er een beetje wordt doorgeslikt. De diverse etherische oliën hebben een smaak en een geur die de meeste kinderen lekker vinden en de vrolijke, oranje kleur - van carotenoïden uit de Calendula - maakt het voor kinderen extra leuk hun tandjes te poetsen. 3x50ml    

Werking:
Het poetsmiddel van Kindertandpasta is kiezel. Dit mineraal reinigt grondig maar mild en tast daarbij het glazuur van de melktanden niet aan. Het Calendula-extract houdt het mondslijmvlies gezond. De tandpasta bevat geen fluoride, omdat die voldoende uit voeding kan worden gehaald. Wanneer in individuele situaties het gebruik van fluoride noodzakelijk is kan dit het best met een tandarts worden overlegd. Regelmatig poetsen met Kindertandpasta beschermt op een natuurlijke manier het melkgebit.  

Gebruik:
Begin met poetsen vanaf het doorkomen van het eerste melktandje. Tot je kind zelf kan spoelen (3 à 5 jaar) gebruik je maar een heel klein beetje tandpasta, maar ook daarna hoeft de hoeveelheid nooit meer dan de grootte van een doperwt te zijn. Door de natuurlijke samenstelling is het niet erg als je kindje een beetje Kindertandpasta doorslikt.   

Voor wie speciaal:
Voor kinderen om dagelijks hun melktanden mee te poetsen. Vanaf het eerste tandje tot 2 jaar, poets je de tandjes 1 keer per dag, het beste ’s avonds. Van 2 tot 6 jaar worden de tanden 2 keer per dag gepoetst, na het ontbijt en vóór het slapengaan. Vanaf 6 jaar, poets je het liefst 3 keer per dag: na het ontbijt, `s middags en vóór het slapengaan.  

Tip:
Als baby’s of kinderen tanden krijgen, helpt Weleda Tandvleesbalsem op het tandvlees smeren tegen het brandende gevoel dat ze in de mond hebben. Het werkt verkoelend en houdt het tandvlees elastisch, waardoor het de druk van het doorkomende tandje beter aan kan.

Tip: Wil je bewuster met afval omgaan, kijk dan eens naar de Tandenborstels van Monte Bianco. Door losse stelen en verwisselbare kopjes helpt je mee aan het terugdringen van overbodig afval!

Wat zit er in de Kindertandpasta?
• Calendula-extract werkt verwarmend en helpt het mondslijmvlies gezond te
   houden.
• Alginaat uit algen geeft het product stevigheid.
• Water dient ter verdunning en werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten.
• Glycerine, gemaakt van plantaardige oliën werkt consistentiegevend en maakt de
   substantie glad.
• Kiezelzuur (silicea) van kwarts reinigt de tanden zacht maar grondig.
• Aesculine uit paardenkastanje heeft een samentrekkende, verstevigende werking
   op het tandvlees en verzorgt het melkgebit.
• Compositie van natuurlijke etherische oliën waaronder etherische olie van
   kruizemunt en venkelolie, werkt als geurstof en heeft een conserverende werking.

logo.jpg      sehrgut.jpg

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel