Vorige Artikel 3 van 15 Volgende

Amanprana Eicosan Perilla-olie (allergie- & ontstekingsremmend)

€ 49,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Perilla wordt reeds eeuwen gebruikt in de Traditioneel Chinese-, Ayurvedische-, Japanse- en Aziatische geneeskunde voor allerlei kwalen en kan à volonté gebruikt worden. Ze wordt geperst uit de zaden van de plant Perilla Frutescens en is afkomstig uit China, Birma, Japan en India. Perilla olie wordt daar ingeschakeld om verkoudheden, hoesten, longfunctie en ontstekingen te verbeteren (histamine, thromboxanen, 5-lipoxygenase en prostaglandinen). Fles van 500ml

Perilla verlaagt de allergiemarker IgA

Perilla sterk tegen allergieën

Perilla verlaagt seizoensgebonden allergieën

Perilla vermindert ontstekingreacties bij diabetis

Perilla helpt bij Astma

Perilla verhoogt weerstand

Perilla vermindert kans op terugkerende mondvliesslijmonsteking

Perilla werkt ontstekingremmend voor de darmen

Perilla is helpende hand bij colitis. Beter dan EPA of DHA.

Perilla werkt ontstekingsremmend en helpt tumoren tegengaan

Perilla geeft nodige bescherming tegen kanker

Perilla werkt ontstekingsremmend voor onze darmen en help tegen darmkanker te voorkomen.

Perilla heeft een celremmende werking bij kankertumoren

Perilla verlaagt risico op borstkanker beter dan DHA

Perilla gaat het samenklonteren van het bloed tegen zonder het risico op hersenbloeding te verhogen.

Perilla helpt bloedsuiker onder controle houden en vermageren

Perilla olie verbetert de algemene gezondheid en vermindert het risico op vele welvaartziekten.

Perilla en zijn actieve componenten wordt goed opgenomen

Perilla werkt anti-depressief

Helderder denken en een meer onderscheidend vermogen
met Perilla. Meer vorming van synapsen.

 

Hoe ontstaan ontstekingen, pijnen en zwellingen?

Ontsteking is een genezingsreactie van het lichaam bij een infectie (bacterie, virus of vuil) of wond (bvb snede, wrijving, stress, voedingstekorten). Zo kunnen bijvoorbeeld innerlijke ontstekingen ontstaan door voedingstekorten of stress. Als bijvoorbeeld de vaten over te weinig anti-oxidanten beschikken, ontstaan er scheurtjes die ontstekingsreacties uitlokken. Als tandvlees bijvoorbeeld te weinig vitamine C toegevoerd krijgt uit de voeding, ontstaat er ontsteking van het tandvlees. Vitamine C en anti-oxidanten lossen dit soort ontstekingen op. En voorkomen dat ze chronisch worden.
Eigenlijk is er niets mis met een tijdelijke ontsteking. Zonder ontstekingsreactie is er geen genezing. Door de ontsteking wordt heel het afweersysteem van het lichaam ingeschakeld om te genezen. Bij een ontsteking komen bijvoorbeeld cytokines vrij. Cytokines maken onderdeel uit van je immuunsysteem. Zij kunnen koorts veroorzaken, kunnen je moe doen voelen, kunnen je minder trek doen hebben in eten, verminderen je libido en kunnen je een slecht gevoel geven. Dit alles met als doel het kalm aan te doen, te rusten zodat het lichaam zijn energie kan steken in de genezing. Als je je knie of vinger omslaagt, dan wordt deze bijvoorbeeld dik. Waardoor deze minder beweeglijk wordt. Jawel, het lichaam verbiedt je, je knie en vinger tijdelijk actief te gebruiken.
Ontstekingen die blijven duren zijn schadelijk. Dit kan door tekorten in de voeding of door blijvende stress. Bijvoorbeeld: stress doet cortisol produceren en oxideert de lichaamscellen waardoor ontstekingen en allergieën kunnen ontstaan. Stress gevolgd door ontspanning is ok. Stress veroorzaakt door een ongeval, emotioneel gebeuren zoals overlijden en scheiding en zelfs stress die men ondervindt bij een examen of een medische proef veroorzaakt oxidatiereactie maar van korte duur. Daar is niets mis mee. Maar chronische stress is moordend. Chronische stress is ongezond. Als mensen constant gestresseerd zijn thuis, op het werk of zelfs door overtraining bij topsporters is dit niet gezond. Meer en meer wetenschappers zien in ontstekingen een verband met en als indicator van bijna alle welvaartziekten. Als ontstekingen chronisch zijn, doen ze vaak blijvend pijn en zijn zwellingen en of stijfheid vervelend. Soms kan de oorzaak niet meer worden opgelost hetgeen met reuma en artritis vaak het geval is.
Ook bij allergieën is het onderdrukken van de ontstekingsreactie van het lichaam soms gewenst omdat de oorzaak vaak niet wordt gevonden..
Nota: Eigenlijk is ontsteking een gevolg van een oorzaak. Eigenlijk dient de oorzaak gevonden te worden. En als dat niet gevonden wordt, is het onderdrukken van pijn, stijfheid, ontsteking en zwelling een hulp om het leed te verzachten. Maar nooit de echte oplossing.

Eicosan Perilla omega-3 Imflam formule: Eicosan Perilla Omega-3 heeft 2 sterke gebruiksmogelijkheden:

A. Eicosan Perilla is bijzonder geschikt om snel omega-3 tekorten aan te vullen, zonder de nodige aandacht voor omega 6,7 en 9 uit het oog te verliezen. Een totaalformule met een overgewicht aan omega 3. Eens omega-3 tekort aangevuld adviseren wij om vervolgens over te schakelen op de andere Okinawa formules. Dit kan na 1 tot 12 maanden.


B. Eicosan Perilla is ook ideaal voor ontstekingen in het spijsverteringsstelsel, gewrichten, spieren, huid en de aders af te remmen en sterk te verzachten. Bij reuma, artritis, ontstoken maag en darmen en pijnlijke gewrichten. Maar ook bij allergieën en astma biedt deze formule helende kwaliteiten. Meer en meer wetenschappers zijn ervan overtuigd dat chronische ontsteking een indicator zijn van allerlei kankers en ander welvaartziekten.


Eicosan Perilla: ontstekings-, pijnremmend en allergieverzachtend door de synergie van omega-3, de botanische kracht van Perilla en kruiden en specerijen
Deze formule bevat 80% Perilla. De botanische samenstelling van Perilla lijkt buiten omega 3 nog vele plantaardige substanties te bevatten met een sterk ontstekingsremmend, pijnverzachtend en anti-allergisch effect die in lijnzaad minder aanwezig lijken te zijn.
Om deze kracht te versterken ontwikkelde amanprana de “inflam formule” met kruiden en specerijen, waarvan wetenschappelijk uitvoerend is aangetoond ontstekingsremmend, verzachtend en licht verdovend te werken. Zonder lichaam en geest geweld aan te doen. Eicosan Perilla levert veel ontstekingsremmende vetzuren en plantaardige substanties die de ontsteking-en allergiebevorderende prostaglandinen daadwerkelijk afremmen doch niet blokkeren.


Waarom kan Eicosan Perilla ontstekingen, pijnen, zwellingen
en allergieën onderdrukken ?
1. De eicosan Perilla bevat 3 maal meer omega 3 dan omega 6. Dat is beduidend meer dan de andere formules. Bevat meer alfa-linoleenzuur dan andere omega-formules. Alfa linoleenzuur op zichzelf is wetenschappelijk bewezen meer ontstekingsremmend te zijn dan andere omega-3 vetzuren (bvb EPA of DHA).
2. Eicosan Perilla bevat 8 soorten vitamine E en een brede waaier carotenen (van nature in de oliemengeling, geen isolaten toegevoegd). Samen gaan ze de oxidatie (veroudering) van de omega’s in ons lichaam tegen waardoor deze hun ontstekingsremmende en allergieverzachtende werk kunnen blijven uitoefenen.
3. Vitamine E en carotenen gaan ook de metabolisatie van arachidonzuren tegen, aldus W. Fache.
4. De kruiden-en specerijenmengeling in Eicosan Perilla Omega-3 zijn gekozen voor hun, door wetenschappelijk bewezen en door tradities overgedragen ervaringen, sterk ontstekingsremmende, pijn- en allergieverzachtende werking.
5. Het weinig linolzuur (omega 6) in deze formule wordt voornamelijk omgezet in ontsteking-en allergieremmende werking van di-homogamma-linoleenzuur (omega-6) metabolieten. De kruiden, specerijen, vitamine e en carotenen remmen namelijk de omzetting van arachidonzuur naar haar ontstekingbevorderende prostaglandinen grotendeels af. Dat weten we door tradities en dat weten van de wetenschap.


Bevat naast 80% perilla:

Gember (sterke anti-oxidant, eiwit-enzyme en regulerende eicosan werking)

Curcuma of geelwortel (sterk ontstekingremmend, sterke anti-oxidant, anti-tumor eigenschappen)

Rozemarijn (gebruikt bij astma en bronchitis, arthritis, concentratie, geheugen, pijnen en reumatische spieren)

Kamille (ontstekingremmend, vooral op het maag- en darmslijmvliezen, alsook licht kalmerend)

Kruidnagel, kaneel en koriander (sterke anti-microbiële eigenschappen)


Dosis eicosan Perilla?

1 theelepel (5g) tot 2 eetlepels(30g) per dag. 1 theelepel is onderhoudsdosis waarbij je alle omega’s opneemt, die nodig zijn.
Tot 2 eetlepels per dag is therapeutisch en is tijdelijk gedurende 1 à 12 maanden aanbevolen en vaak raadzaam indien men pijnen, stijfheid, ontstekingen of allergieën heeft. Daarbij is de bedoeling om op korte termijn te korten op te bouwen en voldoende voedingstoffen te geven zodat het lichaam haar werk kan doen.

INGREDIËNTEN

80% perilla-*, 15% rode palm-*, 4,5% tarwekiemolie*, 0,5% Eicosanolie* (=gember, geelwortel, rozemarijn, kamille, kruidnagel, koriander, kaneel). En verder niets…

* van biologische oorsprong

 

100% BIO, 100% VEGAN, 84% RAW, 0% JUNK, 0% GLUTEN

 

Nb: het is mogelijk dat er nog een 'oud' etiket op de fles is gebruikt, waarop de tarwekiemolie nog als niet biologisch staat aangemerkt. Amanprana perst echter haar tarwekiemolie zelf, en deze is 100% bio.

 

 

 

© 2010 - 2017 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel