Vorige Artikel 1 van 15 Volgende

Sophie de Giraf Kadoset (Sophie de Giraf + bijtspeentje)

€ 23,95 (inclusief 21% BTW)

Leuke kadoverpaking met Sophie de Giraf. 100% natuurlijk speelgoed voor de hippe baby! Hollywood babies zijn er al gek op! Gemaakt van natuurlijke rubber en plantaardige soja verf en daarom van nature Phthalates, PBA en PVC vrij !! In de kadoverpakking zit Sophie de Giraf èn een bijtspeentje van hetzelfde natuurlijke rubber.

Het speentje is gemakkelijk vast te pakken door baby's kleine handjes dankzij het gat in de handgreep. Er zijn allerlei onderdelen aan het bijtspeentje om in te bijten (oren en hoorns van Sophie de giraf, voor- en achterkant speentje, al naar gelang de verschillende stadia van het doorkomen van de tanden of van zijn pijn). Slim: de gebogen vorm van de speen past perfect in de mond en tegen het verhemelte van baby. Met een geribbelde zijde om de pijn te verlichten aan de doorkomende tandjes en een zijde met afgeronde puntjes om het pijnlijke tandvlees te verlichten.

Sophie de Giraf: het eerste babyspeeltje waarmee je baby al zijn zintuigen ontwikkelt!   
 
Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt het baby`s aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor je baby.
 
Luisteren: Dankzij het grappige piepje wordt baby`s gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.
 
Proeven: Het is soepel en heeft vele onderdelen waar baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, hoorntjes, pootjes), en dus ideaal voor baby`s tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke rubber en verf en is daarom volledig veilig voor baby.
 
Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby`s kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mamma en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen...   
 
Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa geeft het werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.  
Afmeting: 17cm hoog.

 

Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, en is dus helemaal veilig voor je kindje!

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel