Vorige Artikel 5 van 7 Volgende

Stockmar Krijtjes en Blokjes van Bijenwas (16 stuks)

€ 19,95 (inclusief 21% BTW)

De Stockmar waskrijtjes zijn een wereldwijd begrip. Ze voldoen aan de hoogste pedagogische, esthetische èn kunstzinnige eisen. Door een inspirerend design, een stevige verpakking en een milde, natuurlijke bijenwasgeur, spreken de Stockmar krijtjes vrijwel àlle kinderen aan. Stockmar kent een veelvoud en helderheid aan kleuren en veel verschillende mogelijkheden in gebruik Of ze er nu vet of licht mee kleuren, tekenen, schilderen, krassen of kleuren laten "versmelten", deze krijtjes geven jarenlang teken- en kleurplezier.
De bijenwaskrijtjes kennen bijzondere en heldere kleuren die niet vies en grauw worden. Het krijt kruimelt niet, ze zijn niet giftig en voldoen aan de hoogste eisen qua milieu en gezondheid. Eigenlijk zijn ze gewoon de beste in hun soort!

De wasblokjes worden van hetzelfde materiaal vervaardigd en zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de stiftjes. En hebben ook dezelfde uitstekende teken- en kleureigenschappen. Door hun grootte en platte vorm liggen de blokjes stevig en vast in de hand en zijn daardoor ook erg geschikt voor kleinere kindjes. Ook geven deze krijtjes een direct en konstant resultaat. Het kind kan met het onbreekbare en veilige blokkrijtje lijnen trekken maar bijvoorbeeld ook grotere vlakken in kleuren.

De set bestaat uit een blikken doosje met 8 bijenwas stiftjes, en 8 bijenwas blokjes. Tevens een schraper (voor nog meer creatief speelplezier) en korte handleiding.

Kleuren: 01 karmijnrood ¦ 03 oranje ¦ 05 citroengeel ¦ 07 groen ¦ 09 blauw ¦ 11 blauwviolet ¦ 13 roodbruin ¦ 15 zwart

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel