Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Amanprana Eco Respekt (Water) Fles

€ 19,95 (inclusief 21% BTW)

De Eco Respekt fles is een glazen drinkfles (500ml), milieuvriendelijk en hygiënisch. De Eco Respekt fles heeft een stop uit kurk en een blauwe hoes uit gerecycleerd materiaal. 

  • geschikt voor koude en warme dranken. 
  • vaatwasser-bestendig. 
  • 3 kleuren: groen, blauw en rood. 
  • met vortex (spiraal) bovenaan de fles als symbool van de vitaliteit van water 
  • met ingegraveerde cosmogram (mandala) als symbool voor geometrie

Een drinkfles uit glas is een belangrijke stap voorwaarts. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf!

Glas is schoon, herbruikbaar, hygiënisch, 100% recycleerbaar, reukloos en veroorzaakt geen milieuschade. Glas is inert, d.w.z. het sijpelt niet in je drank. Een fles uit glas is "cradle to cradle". Glas wordt gemaakt van zand. We krijgen het van Moeder Natuur en geven het terug aan Moeder Natuur, zonder vervuiling of belasting!

De Eco Respekt drinkfles is gemakkelijk, milieuvriendelijk en 100% natuurlijk!

Amanprana koos voor een afsluitdop gemaakt van zuivere kurk uit Portugal. Kurk is 100% natuurlijk en 100% biologisch afbreekbaar. Kurk blijft de meest milieuvriendelijke flessendop.

Amanprana koos ook voor een hoes die je fles beschermt tegen schokken of glasbreuk. De hoes is gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal. Ze is vrij van schadelijke stoffen, vrij van zware metalen en volledig reukloos.

Gebruik je fles voor koude en warme dranken. De hoes beschermt koude dranken tegen de warmte en houdt warme dranken langer warm. Kokend water? Geen probleem; het superieure glas kan hoge temperaturen aan. Veilig op de fiets, naar school, in de auto, op je werk, in de fitness, naast je bed, bij wandelingen, … de Eco Respekt fles wordt je trouwe metgezel.

De ingegraveerde cosmogram (of mandala) symboliseert geometrie, terwijl de vortex (of spiraal) bovenaan de fles de vitaliteit van water weergeeft.

Eco Respekt drinkfles gamma van Amanprana Was de kurk regelmatig af met lauw water. Smeer de kurk in met een beetje kokosolie om de kurk te zuiveren en te voeden. Tip:Trek de kurk altijd verticaal uit de fles. Voordat je de fles gaat gebruiken, vet je de kurk ook best even in, om afbreken te voorkomen. 

Stop van kurk op Eco Respekt fles van glas van Amanprana

De Eco Respekt fles kan perfect in de vaatwasser of maak hem schoon met een borsteltje van kokosvezels.

De Eco Respekt fles van Amanprana uit glas met vortex

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel