Kadotip!

Vorige Artikel 2 van 39 Volgende

Adopteer Regenwoud Kado

€ 2,50 (inclusief 21% BTW)

Je kunt natuurlijk wéér een paar zelfgebreide sokken of stropdas geven. Maar als je ècht eens wil uitpakken geef je een stukje regenwoud kado. Je kunt heel eenvoudig kiezen voor het aantal meters, en voor welk bedrag je regenwoud zou willen aankopen/beschermen. Bovendien krijg je er ook een mooi vormgegeven, electronisch certificaat van. Je kunt het desgewenst uitprinten, versieren of opsturen. Een mooi gebaar naar iemand die je lief hebt, èn naar onze aarde toe!

Adopteer Regenwoud is een initiatief van Stichting Work-with-Nature. En daar werken we graag aan mee. Voor iedere €2,50 kan er in Costa Rica 1 m2 regenwoud aangekocht worden en jarenlange bescherming garanderen.

Dit is in het kort waar Stichting Work-With-Nature (en wij!) voor staan:

  • Langdurige bescherming van tropisch regenwoud.
  • Betere leefomstandigheden voor de lokale bevolking.
  • Bewustwording creëren bij de lokale bevolking en internationale bezoekers.
  • Met wetenschappelijk onderzoek de échte waarde van het regenwoud aantonen.

adopteer regenwoud costa rica

Stichting Work-with-Nature start in het beschermde regenwoud een doorlopend onderzoeksproject in samenwerking met internationale universiteiten. Ter ondersteuning van de werkzaamheden wordt ook een doorlopend vrijwilligersproject voor internationale vrijwilligers opgestart. Uit deze bedrijvigheid komen banen vrij voor de lokale bevolking.

Het alternatief: niet beschermen betekent helaas dat het regenwoud binnen 10 jaar volledig verdwenen is door houtkap en/of oliepalm- of bananenplantages. En zeg nou zelf, zou dat niet verschrikkelijk zijn voor onze aarde en alle volgende generaties?

Hoe werkt het? 

  • je geeft aan hoeveel meters je kado wil geven
  • je betaalt via ons, met iDEAL of vooraf overmaken
  • vermeld in het opmerkingenveld de naam van je moeder
  • vermeld hier eventueel ook het emailadres van je moeder èn een eventuele boodschap
  • maak je vader/moeder/vriend/zus/buurman blij!

Nb: Je kunt natuurlijk zelf bepalen of je het certificaat wil opsturen via de email, òf dat je het zelf uitprint en geeft. 

Freek Vonk & Stichting Work-With-Nature

Onlangs hadden Maarten en Matthijs (twee jonge, enthousiaste en bevlogen jongemannen achter de stichting) de eer om Freek Vonk en zijn filmcrew in Costa Rica te begeleiden. De missie was het filmen van een zeeschildpad die eieren op het strand kwam leggen. Ook konden ze aan Freek en zijn team laten zien waarom het zo belangrijk is dat het regenwoud in Costa Rica beschermd wordt door instanties als WwN. Na nachten op het strand lopen op zoek naar een schildpad, is dit fantastisch goed gelukt! Freek was ontzettend enthousiast over de stichting en haar doelen. En ja, in oktober komt in zijn nieuwe documentaire de gefilmde schildpad zeker aan bod.

freek vonk work with nature

Wil je meer weten? Kijk op www.adopteerregenwoud.nl

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel