honore-love-nycklein.gifOh la la...eco chic op z`n Frans! De luxe geuren van het hippe, nieuwe parfumhuis Honoré des Prés zijn 100% organic, ECOCERT gecertificeerd en voldoen aan de verfijnde, Franse parfumstandaarden.

Mr. Honoré des Prés, Christian David, was werkzaam als creative director bij Dior en Sisley voordat hij zijn eigen merk lanceerde. De naam Honoré des Prés is een samenvoeging van twee statige wijken in Parijs namelijk `Faubourg Saint Honoré` en `Saint-Germain-des-Prés`. David daagde de enorm getalenteerde Olivia Giacobetti uit om een collectie te ontwikkelen met pure, natuurlijke ingrediënten. Olivia behoort tot de top van internationale parfumeurs en heeft geuren gecreëerd voor o.a. Guerlain, Diptyque, Costes en L`artisan Parfumeur. Olivia heeft haar reputatie meer dan waar gemaakt. De geuren van Honoré des Prés zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Bij het ruiken van deze geuren heeft niemand nog een excuus om niet `groen` te gaan!

New York perfume to go

De in New York woonachtige Olivia Giacobetti, heeft met de `We love NY Collection` een Franse ode gebracht aan deze geweldige stad. De 100% organic geuren I Love les Carrotes, Love Coco en Vamp à NY zijn in een `all American way` verpakt, namelijk in coffee-to-go-cups. "Wanneer ik mensen op straat koffie zie drinken uit een papieren beker, doet dat me meteen denken aan New York, vandaar dat deze collectie op een zeer exceptionele manier verpakt is" aldus Olivia.

Les Verrines d`Honoré

De glazen potten van Honoré des Prés vertellen `t verhaal van natuurlijk parfum. Gemaakt met liefde en simpele, pure ingrediënten. Mr. Honoré des Prés, Christian David, daagde de enorm getalenteerde Olivia Giacobetti uit om een nieuwe collectie te ontwikkelen met pure, natuurlijke ingrediënten zoals we die ook in glazen potten zouden willen bewaren. Olivia behoort tot de top van internationale parfumeurs en heeft geuren gecreëerd voor o.a. Guerlain, Diptyque, Costes en L`artisan Parfumeur. Olivia heeft haar reputatie meer dan waar gemaakt. De nieuwe geuren van Honoré des Prés zijn stuk voor stuk kunstwerkjes in glas.

Ontdek hier meer natuurlijk en biologisch parfum >

 • Les Verrines d`Honoré - Nu Green - eau de toilette
  Les Verrines d`Honoré - Nu Green - eau de toilette
  € 68,95
 • Les Verrines d`Hónoré - Sexy Angelic - eau de toilette
  Les Verrines d`Hónoré - Sexy Angelic - eau de toilette
  € 68,95
 • Les Verrines d`Honoré - Honoré`s Trip - eau de toilette
  Les Verrines d`Honoré - Honoré`s Trip - eau de toilette
  € 68,95
 • Les Verrines d`Honoré - Chaman`s Party - eau de toilette
  Les Verrines d`Honoré - Chaman`s Party - eau de toilette
  € 68,95
 • Honoré des Prés Vamp à NY - Sample
  Honoré des Prés Vamp à NY - Sample
  € 2,95
 • Honoré des Prés - Love Coco - Organic Perfume
  Honoré des Prés - Love Coco - Organic Perfume
  € 79,00
 • Honoré des Prés - Vamp a NY - Organic Perfum
  Honoré des Prés - Vamp a NY - Organic Perfum
  € 78,95
 • Honoré des Prés - I Love les Carottes - Organic Perfume
  Honoré des Prés - I Love les Carottes - Organic Perfume
  € 79,00
© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel