lovea-bannerfoto.jpg

Nieuw op de Nederlandse markt is de van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO. Lovea Bio is tevens op de 3e plaats geeindigd van de Best Beauty Eco Astir Awards!

Wat maakt Lovea BIO uniek?
Lovea BIO is 100% natuurlijk en biedt zonbescherming op basis van minerale filters. Lovea BIO voldoet aan de allerhoogste Europese SPF eisen en is voorzien van het CosmeBIO en ECOCERT keurmerk. Bovendien wordt er GEEN gebruik gemaakt van nanodeeltjes. Hierdoor is Lovea BIO zacht en veilig voor de huid en staat het garant voor 100% veilig zonnen.

Er wordt gezegd dat minerale producten een witte waas achterlaten wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van nanotechnologie.  Waarom is dit bij Lovea niet het geval?
Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over de relatie tussen minerale factor, nanotechnologie en witte waas. Tot dusver was het niet mogelijk om een minerale formule te ontwikkelen met hoge SPF die, zonder gebruik te maken van nano-deeltjes, geen witte waas achter liet. Laboratoires Biocos, de producent van Lovea, heeft echter een innovatieve formule ontwikkeld die wel hoge minerale bescherming biedt zonder een witte waas te geven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale technologie waarbij de minerale deeltjes verkleind worden (micronized) tot een grootte waarbij de formule goed smeerbaar wordt en geen witte strepen geeft.  De deeltjes blijven echter een stuk groter dan zogenaamde nano deeltjes. Op deze manier wordt er een optimale balans gevonden tussen gebruiksgemak (hoge factor, geen witte waas) en veiligheid (deeltjes die niet nano klein zijn).        

Op het etiket van Lovea Kids staat vermeld dat het product voor kinderen boven de 3 jaar is. Betekent dit dat het product niet geschikt is voor jongere kinderen?
De reden dat deze tekst op de verpakking staat heeft met wetgeving te maken. Lovea is officieel geen babyproduct fabrikant en is daarom verplicht om deze tekst op de verpakking te zetten. Daarnaast wil Lovea niet stimuleren dat hele jonge kindjes blootgesteld worden aan de zon omdat dit zelfs met goede bescherming risicovol is. In de praktijk gebeurt dit natuurlijk wel en wil men gewoon een goede zonnebescherming, ook voor de kleinere kindjes. Lovea kan hier goed voor gebruikt worden. Lovea BIO is 100% natuurlijk en geschikt voor de allergevoeligste huid en is dan ook JUIST heel erg geschikt voor (heel) jongere kinderen.

Lovea Bio & gezond haar. Lovea Bio heeft een 100% puur natuurlijke arganolie in haar assortiment. Super geschikt voor gezicht, lichaam èn haar. Ook een geweldige ondersteuning bij het (plantaardig) verven van je haar. Wanneer je verft met onze poederverf en last hebt van moeilijk te mengen poederverf of een wat droge, korrelige substantie bijvoorbeeld. Enkele druppeltjes arganolie van Lovea Bio bij het mengen van de poederverven toevoegen voor een gladder en beter verdeelbare substantie helpt!

 • Lovea Bio Sunspray SPF 15 òf SPF 30
  Lovea Bio Sunspray SPF 15 òf SPF 30
  € 15,95
 • Lovea Bio Sunspray SPF 50 Kids Disney
  Lovea Bio Sunspray SPF 50 Kids Disney
  € 19,95
 • Lovea Bio After Sun Milk
  Lovea Bio After Sun Milk
  € 10,95
 • Lovea Bio Dry Oil Spray met Monoï-olie
  Lovea Bio Dry Oil Spray met Monoï-olie
  € 10,95
 • Lovea Bio Self Tanning Spray
  Lovea Bio Self Tanning Spray
  € 14,95
© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel