stockmar logo.jpg

De Stockmar producten zijn een wereldwijd begrip. Ze voldoen aan de hoogste pedagogische, esthetische èn kunstzinnige eisen. Door een inspirerend design, een stevige verpakking en een milde, natuurlijke bijenwasgeur, spreken de Stockmar producten vrijwel àlle kinderen aan. Stockmar kent een veelvoud en helderheid aan kleuren en veel verschillende mogelijkheden in gebruik Of ze er nu vet of licht mee kleuren, tekenen, schilderen, krassen of kleuren laten "versmelten", deze krijtjes geven jarenlang teken- en kleurplezier.

stockmarstockmarstockmar


De bijenwaskrijtjes kennen bijzondere en heldere kleuren die niet vies en grauw worden. Het krijt kruimelt niet, ze zijn niet giftig en voldoen aan de hoogste eisen qua milieu en gezondheid. Eigenlijk zijn ze gewoon de beste in hun soort!

De wasblokjes worden van hetzelfde materiaal gemaakt en zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de stiftjes. En hebben ook dezelfde uitstekende teken- en kleureigenschappen. Door hun grootte en platte vorm liggen de blokjes stevig en vast in de hand en zijn daardoor ook erg geschikt voor kleinere kindjes. Ook geven deze krijtjes een direct en konstant resultaat. Het kind kan met het onbreekbare en veilige blokkrijtje lijnen trekken maar bijvoorbeeld ook grotere vlakken in kleuren.

De Stockmar bijenwas klei is een feest voor elk kind! De klei heeft 12 prachtige, heldere en natuurlijke kleuren die de fantasie èn de fijne motoriek stimuleren. Bijenwas wordt zacht door de warmte van je handen of door het even onder te dompelen in warm water. Je kunt de klei keer op keer hergebruiken. Alles blijft fijn schoon want de klei geeft niet af. Met Stockmaf bijenwas heb je geen last van chemische geurtjes want de was ruikt lekker mild en natuurlijk. De kleurtjes blijven mooi, ook als de klei droog is. De klei kun je onderling mengen waardoor het kleurenspectrum word vergroot.

Uiteraard zijn alle producten van Stockmar veilig voor kinderen èn het milieu.

 

 

 • Lyra Puntenslijper voor (Stockmar) Waskrijtjes
  Lyra Puntenslijper voor (Stockmar) Waskrijtjes
  € 5,95
 • Stockmar Aquarel Verf (doosje van 6 flesjes)
  Stockmar Aquarel Verf (doosje van 6 flesjes)
  € 26,95
 • Stockmar Klei van Bijenwas (12 kleuren)
  Stockmar Klei van Bijenwas (12 kleuren)
  € 19,95
 • Stockmar Kleurblokjes van Bijenwas (16 stuks)
  Stockmar Kleurblokjes van Bijenwas (16 stuks)
  € 19,95
 • Stockmar Krijtjes en Blokjes van Bijenwas (16 stuks)
  Stockmar Krijtjes en Blokjes van Bijenwas (16 stuks)
  € 19,95
 • Stockmar Krijtjes en Blokjes van Bijenwas in FSC Houten Kadodoos (16 stuks)
  Stockmar Krijtjes en Blokjes van Bijenwas in FSC Houten Kadodoos (16 stuks)
  € 26,95
 • Stockmar Krijtjes van Bijenwas (16 kleuren)
  Stockmar Krijtjes van Bijenwas (16 kleuren)
  € 19,95
© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel