Wie, wat, waar & het milieu!

Omdat ook wij ons steentje bij willen dragen aan een betere wereld namen wij een aantal maatregelen. Heb je nog tips, laat het ons dan weten. Wij staan altijd open voor vernieuwing en verbetering!

per fietskoerierOm te beginnen worden alle producten opgeslagen in ons magazijn wat zich bevindt in een vrij nieuwe `eco-wijk` gelegen tussen Enschede en de Duitse grens. Hier gebruiken wij groene stroom van Greenchoice; een kleinschalig energiebedrijf met een enthousiaste bedrijfsvoering wat allerlei leuke groene projecten steunt.

Zodra de betalingen op onze duurzame rekening van de Triodosbank zijn bijgeschreven worden de pakketjes met veel liefde klaargemaakt. Hiervoor gebruiken wij alleen dozen gemaakt van post-consumer recycled papier/karton. Deze dozen zijn dus geheel gemaakt van reeds gebruikt papier. We scheiden ten slotte niet voor niets ons afval! Uiteraard geldt dit ook voor al ons papierwerk & enveloppen.

Om jouw lievelingsproducten in goede staat af te leveren gebruiken wij opvulmateriaal. Wij kopen hiervoor geen nieuw opvulmateriaal in. Wij hergebruiken alle materialen die wij van de groothandel krijgen. Het kan dus zijn dat je pakketje steeds net wat anders is verpakt.

Wanneer je pakketje klaar voor verzending is wordt deze niet door PostNL opgehaald maar brengen wij deze per fietskoerier naar het PostNL Business Verzamelpunt. Vanaf hier neemt PostNL het van ons over...

Tot slot strijdt LieverNatuurlijk met hart en ziel voor onze aarde en haar (oorspronkelijke) bewoners. Daarom werken wij graag samen met Survival International. Survival International is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor de mensenrechten van inheemse stammen over de hele wereld. Survival International helpt inheemse stammen hun bestaan te verdedigen, hun land te beschermen en zelf hun toekomst te bepalen. Kijk eens op www.survivalinternational.nl voor indrukwekkend beeldmateriaal en zie wat ook jìj kunt betekenen voor diegene die bedreigd worden in hun bestaan.

      

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel