Amanprana Shangri-la Eeuwige Jeugdserum gespot bij ''Make-up Junkie!''

shangri-la amanprana

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje of ik het Shangri-La eeuwige jeugd ORAC serum wilde testen voor Make-up Junkie. Dit serum is van het merk Amanprana en ik kende het merk helemaal niet, dus ging ik even op onderzoek uit. Amanprana is een merk dat producten maakt die 100% natuurlijk zijn. Dit houdt in dat er in de producten 0% chemische toevoegingen zitten die eigenlijk toch niks voor je huid doen en soms je huid zelf verslechteren. Ik mocht dus het Shangri-La ORAC eeuwige jeugd serum. Een oogcontour- en gezichtsserum met 100% olie-extracten van planten, vruchten en kruiden. 

shangri-la amanprana

Ik gebruik het serum nu 3 weken. Dit geconcentreerde door NaTrue gecertificeerde serum gaat rimpels tegen, houdt de huid elastisch, herstelt zichtbare schade en de huid zou zelfs worden gelift door middel van vetzuren uit planten-, vruchten- en kruidenextracten. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity, een manier om de hoeveelheid antioxidanten in een product te meten. Huidveroudering is de oxidatie van je huid en antioxidanten houden dit proces tegen. Hoe hoger de ORAC-waarde, des te beter het product dus werkt tegen het ouder worden van de huid.

shangri-la AMANPRANA

Het serum is  heel erg geconcentreerd en bevat geen water zoals vele producten wel bevatten. Wat het serum wel bevat is een heleboel soorten biologische oliën zoals amandelolie, rozenolie en naast oliën bevat het een speciale kruidenmix. Het serum komt in mooi doosje wat apart uitvouwt. Het serum zit glazen flesje wat donker is van kleur. Zo worden UV stralen buitengehouden en is het serum langer houdbaar.

shangri-la amanprana

Wat ik echt heel handig vind aan de verpakking is dat het flesje een pipetje bevat en je zo nooit te veel olie neemt om uit te smeren. De olie ruikt wat sterk en is echt een geur waar je aan moet wennen want het ruikt echt zoals ik de ingrediënten omschreef. Als een kruidenmengsel. Je moet er van houden hou je er niet van kan ik je vertellen het trekt snel weg.

Ik heb redelijk wat wondjes in mijn gezicht en als ik het serum op smeer voel ik hier niets van. Een groot plus punt want veel producten voel je zeker wel!

shangri-la amanprana

Het volgende wat me opvalt is dat mijn wondjes en littekens iets sneller helen als normaal. Zelf heb ik een redelijk vochtarme huid en ik moet ook eerlijk zeggen dat het sinds ik het serum gebruik iets minder dof is als het was.

shangri-la amanprana

Om mijn hele gezicht en hals in te smeren heb ik 5/6 druppels nodig dus het is echt zuinig in gebruik. Je kan het ‘s avonds gebruiken voor je gaat slapen maar ook overdag als dag verzorging onder je make-up. Ik zou dit persoonlijk zelf niet doen omdat mijn make-up dan niet echt op zijn plek blijft zitten omdat het toch een olie is en mijn huid oliën wat moeilijker opneemt dus er een vettig laagje op mijn huid blijft liggen.

shangri-la amanprana

Het Shangri-La Eeuwige Jeugd ORAC serum van Amanprana bevat 50ml product en kost €69.00. Dit is redelijk prijzig dat weet ik maar ondanks ik het heb gekregen zou ik zo een nieuw flesje kopen als die op is. Mijn huid is momenteel echt zichtbaar aan het verbeteren en dat is iets wat ik al een half jaar niet heb kunnen zeggen!

Lotte van Make-up Junkie

© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel