mas newen biologische producten

MAS NEWEN

BETEKENT MEER LEVENSKRACHT

In de taal van de Mapuches, een inheems volk uit Chili en Argentinië betekent NEWEN levenskracht. 'Más' betekent 'meer' in het Spaans. 'Mas Newen' betekent dus 'meer levenskracht', iets wat LieverNatuurijk en Mas Newen nastreven door te co-creëren met de kracht van de natuur. FUERZA NATURAL! 

100% Natuurlijk - Vegan - Raw - Probiotic

Alle producten van Mas Newen zijn 100% natuurlijk, plantaardig, onverhit en probiotisch! Ze worden met liefde gefermenteerd door een community in de heuvels van Noord-Thailand. De ingrediënten worden al generaties lang wild geoogst in de jungle die het dorp omringt. Dit verzekert de allerhoogste kwaliteit. Moeder Natuur is immers geen beunhaas. Wat niet wild geplukt kan worden, wordt traditioneel verbouwd, volledig biologisch.

Powerfood voor je lijf, van de bovenste plank. FUERZA NATURAL

Natuurlijke producten horen in een duurzame verpakking

Dit werd onderstreept in Thailand. Nadat de samenwerking met de community op poten was gezet, besloot Mas Newen naar de kust te gaan. Daar bezochten ze een verlaten strand waar je blijkbaar de mooiste zonsondergang van het land kan zien. De ondergaande zon was inderdaad adembenemend, maar de plastic soep die ze aantroffen een behoorlijke reality check. Eén ding wisten zij zeker; hier doen wij niet aan mee! 
Daarom kiest Mas Newen voor 100% gerecyclede plastic flessen.

Nog even geduld, de producten van Mas Newen zijn spoedig te bestellen!

 • Mas Newen Lemongrass Shampoo
  Mas Newen Lemongrass Shampoo

  Mas Newen 100% natuurlijke shampoo. Reinigt en verzorgt je haar op een natuurlijke manier

  € 13,95
 • Mas Newen Cinnamon Body Wash
  Mas Newen Cinnamon Body Wash

  100% natuurlijke, probiotische, rauwe en veganistische body wash is zacht voor je lichaam maar reinigt en verzorgt grondig. 250ml

  Deze Mas Newen bodywash is een relevatie voor je lichaam. Serieus. Het zit boordevol heilzame…

  € 13,95
© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel