Sea.line lichaamsproducten danken hun verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee, gecombineerd met 100% natuurlijke essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten. Samen brengen zij je huid op natuurlijke manier in balans, stimuleren de doorbloeding, voeden, verjongen, herstellen en vitaliseren de huid, voeren afvalstoffen af en ontspannen bij geestelijke en lichamelijke inspanning.

De natuurlijke kracht van de Dode Zee:
De Dode Zee is ’s werelds rijkste bron van revitaliserende zouten, mineralen en sporenelementen. Gedurende duizenden jaren hebben deze natuurlijke bronnen zich, afgezonderd door omliggende woestijnen en vrij van vervuiling, hier opgestapeld en op natuurlijke wijze geconcentreerd. Zeer essentiële mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, natrium, ijzer, fosfor, jodium, sulfaten en bromide zijn voor veel lichaamsfuncties van vitaal belang. Dermatologisch onderzoek en jarenlange research hebben aangetoond, dat de unieke samenstelling van Dode Zee zout en modder van grote waarde is voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypen. Maar in het bijzonder een gunstige invloed heeft op de droge, gevoelige en de probleem- en schilferhuid.

De Sea.line Mineral Body Butter is ZEER POSITIEF getest door het Libelle testpanel:
In samenwerking met Libelle is de Mineral Body Butter van Sea.line getest. 45 Libelle lezeressen en gebruiksters van lichaamsverzorgende crèmes hebben de Mineral Body Butter getest met een zeer positief resultaat! 92% van de respondenten was zeer tevreden over het gebruik van de Mineral Body Butter van SEA.LINE. Vooral respondenten die aangegeven hebben last te hebben van huidproblemen reageerden enthousiast. 

 • Sealine Mineral Face & Body Treatment
  Sealine Mineral Face & Body Treatment
  € 19,95
 • Sealine Mineral Bio Body Butter
  Sealine Mineral Bio Body Butter
  € 19,95
 • Sealine Black Mud Facial Pack & Body Pack
  Sealine Black Mud Facial Pack & Body Pack
  € 25,95
 • Sealine Dead Sea Salt
  Sealine Dead Sea Salt
  € 6,95
 • Sealine Bio Repair Oil
  Sealine Bio Repair Oil
  € 17,95
© 2010 - 2018 LieverNatuurlijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel